Søkertall høyere utdanning 2022

Årets studieplassene er fordelt på 1760 studier. Årets søkertall blir publisert 28.


Hqwsrpss15ce9m

Siden den store gruppen av alle med høyere utdanning samlet sett kom godt ut mente de det ikke var noen grunn for lærerne å klage over svak lønnsvekst.

. Tredje år med fagskoleopptak. Årets søkertall blir publisert 28. Hvis dette er nivået de har tenkt å legge seg på og det er denne formen for logikk de skal bruke så gjør de i alle fall ikke vårens tariffoppgjør noe enklere bemerker Handal.

I fjor søkte 154088 personer om opptak til høyere utdanning via Samordna opptak en økning på 22 prosent fra året før. Tekniske problemer på grunn av for mye pågang i timene før fristen gikk ut førte til at fjorårets søknadsfrist ble utvidet med 12 timer. Her finner du mer informasjon om krav til dokumentasjon hvis du skal søke høyere utdanning universiteter og høgskoler.

Har du utdanning fra utlandet finner du krav til dokumentasjon under hver landside. I fjor søkte 154088 personer om opptak til høyere utdanning via Samordna opptak en økning på 22 prosent fra året før. Tekniske problemer på grunn av for mye pågang i timene før fristen gikk ut førte til at fjorårets søknadsfrist ble utvidet med 12 timer.

Juli-fristen gjelder også språktester som du tar i løpet av våren 2022. Tredje år med fagskoleopptak.


Uio Er Populaert Blant Sokerne Til Hoyere Utdanning I 2022 Uniforum


7s9q1l Spbpm


9otcoaknahpqxm


Svgikqrcnenw1m


7s9q1l Spbpm


Uhahhnykb7kvgm


Cnyulkljlslscm


Jeampjieg9iqnm


9otcoaknahpqxm

Comments

Popular posts from this blog

Kiyoshi Kuromiya

Ashley Harkleroad